Chef Katić vodi 'Otok' na otoku Braču

Otočna kuhinja supetarskog à la carte restorana 'Otok' prezentirana na moderan način oduševljava jelima, opuštajućom atmosferom, ali i mogućnošću komunikacije sa chefom Ivicom Katićem, koji će s vama rado razmijeniti recepte i odati svoje male tajne.

Iako smješten u prizemlju Hotela Osam, restoran nije samo rezerviran za hotelske goste, njegova vrata otvorena su svima koji žele uživati u jelima ovog mladog chefa kojem je kulinarstvo izazov te mu pristupa s ljubavlju i strašću.

Bez obzira odaberete li unutarnji moderno uređeni prostor ili prostranu terasu, uživat ćete u pogledu na more i nesvakidašnjem gurmanskom doživljaju, koji kombinira najbolje od mediteranske i američke kuhinje.

Osim izvrsnog argentinskog odreska i jela s američkog roštilja, ne propustite kremaste tjestenine, tuna steak ili pržene lignje na maslacu.
'Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih u Waterman Svpetrvs Resortu, koji je kao i restoran Otok u sastavu iste tvrtke Svpetrvs Hoteli', ističe Ivica Katić.

Hotel Osam, u kojem se restoran nalazi, savršen je za opuštajući odmor u dvoje. Parovi koji žele kvalitetno provesti vrijeme u intimnom okruženju uživat će u svakom kutku ovog modernog zdanja. Njegov eklektični stil postignut je kombinacijom modernog i tradicionalnog dekora kojim se prate boje otoka Brača, a luksuz je naglašen minimalističkim i pomno odabranim namještajem.