Divine Večer „Lifestyle for Happiness“ u Splitu

Danas se često postavlja pitanje kako u ovom užurbanom načinu života ostvariti istinsko zadovoljstvo, uspjeh te balans privatnog i poslovnog plana.

Ključ ostvarenja uspješnog i ispunjenog života nam je ustvari nadohvat ruke. Upravo to je tema Divine Večeri, edukativno-zabavnog eventa humanitarnog karaktera koji promovira sretan i zdrav način života, a koji se ovo ljeto održava u čak četiri grada u Hrvatskoj – Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

Želiš li provesti večer u pozitivnoj energiji te saznati više o happy & healthy lifestyle-u i kako poboljšati kvalitetu svog života, PRIDRUŽI NAM SE NA „DIVINE VEČERI“ U SPLITU, 29.08.2017. od 20 do 22 sata u Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3.

Visok nivo energije je jedan od uvjeta sretnog života. Kada imamo puno energije, sve obavljamo s lakoćom, otporniji smo na stres i uspješniji u svemu što radimo. Njegovanje pozitivnog stava je također važno jer način na koji gledamo na životne situacije (kao problem ili izazov) i na što se fokusiramo (na problem ili rješenje) uvelike utječu na našu razinu sreće i zadovoljstva.

Na Divine Večeri Swami Urgaya, osnivač i lider DEP-a govorit će o praktičnim i lako primjenjivim stvarima koje čine veliku razliku u kvaliteti svakodnevnog života i pomoću kojih svatko može živjeti uspješan i balansiran život. 

U sklopu programa eventa okupit će se i svi koji promoviraju zdrav i sretan način života, svatko u svom području – zdrava hrana, vitalnost tijela i pozitivno stanje duha i uma, očuvanje prirode…Tako ćete moći na eventu „Divine Večer“ u Splitu isprobati okuse bi organskog sladoleda branda Premis, upoznati se s hrvatskim brendovima koji podržavaju i promoviraju happy & healthy lifestyle, kao što je prirodna kozmetika Apivita ili Adriona kozmetika, te Filomena Spa, a koji će nagrađivati sretne dobitnike u sklopu tombole na eventu.


Posebno smo ponosni što se na svakom eventu surađuje s lokalnom udrugom koja kroz svoje djelovanje pomaže zajednici i doprinosi stvaranju boljeg i ljepšeg svijeta. Divine Večer u Splitu podržavat će tako rad eko udruge „Sunce“ čiji predstavnik će ujedno biti gost Večeri te će se udruzi donirati dio prihoda od prodanih proizvoda na eventu (nakit, svijeće i mirisni čunjići sponzora Whisper of Nature, publikacije Divine Energy Parka te majice eventa s pozitivnom afirmacijom). Želimo inspirirati pojedinca da živi kvalitetno i ispunjeno te tako djelovati i na društvo u cijelosti. Jer društvo čine pojedinci i svatko od nas malim koracima prema naprijed može učiniti velike stvari za sebe i zajednicu.

O ORGANIZATORU:

Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 17 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta. Na Divine Večeri ćeš se također upoznati i s „Divine Health Programom“ – sveobuhvatnim praktičnim programom za zdrav, sretan i ispunjen život.

 

PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:

CIJENA ULAZNICA do 24.08. iznosi 55,00 kn, nakon tog datuma i na dan eventa iznosi 80,00 kn.

Ulaznicu možeš kupiti slanjem podataka (ime i prezime) na email: pisinam@dep.life, pozivom na broj mobitela: 091 2545 339 ili u inbox „Divine Energy Park“ na Facebook stranici. Mjesto na Divine Večeri se smatra rezerviranim uplatom iznosa ulaznice. Požuri sa prijavom jer broj mjesta je ograničen. Veselimo se druženju!

 

EVENET SPONZORIRAJU: Premis bio organski sladoled, Tiskara Retes, prirodna kozmetika Apivita, Filomena Spa, Adriona kozmetika, Freewa (free water project), TC- Joker i Go2Digital.

 

MEDIJSKI PODRŽAVAJU: ljepotaizdravlje.hr, Udahni.com, She.hr, alternativa-za-vas.com, atma.hr, croatiaweek.com, Živim.hr, Zdrava krava, magazin Vita, Tportal, te lokalni mediji portal split.com.hr, splitskidnevnik.rtl.hr, Radio Sunce i Radio Dalmacija.

Veseli nas i što EVENT PODRŽAVA: Turistička zajednica grada Splita.

POSEBNO HVALA sponzorima majica koje će se prodavati na eventu u humanitarne svrhe: www.bc-collection.eu.