Nešto se dobro kuha u Da'Mar restoranu novootvorenog hotela Marvie na splitskoj Zenti. Kreativne zamisli mladog chefa Martina Grubiše prenesene su na 'pjate' koji će zadovoljiti i najveće gurmane. Na svoje će u hladnijim danima doći svi ljubitelji divljači, koji će u Da'Maru moći kušati zdraviju interpretaciju srnećeg gulaša s domaćim njokima od batata, ali i domaću tjesteninu bez glutena punjenu divljim zecom u pikantnom umaku od brusnica i crnog vina. Posebno je zanimljiva pašteta od fazana servirana uz bezglutenski pikantni kruh, uz koju odlično paše čaša crnog vina.
Pašteta od fazana servirana uz bezglutenski pikantni kruhDomaća tjestenina bez glutena punjena divljim zecom u pikantnom umaku od brusnica i crnog vina Torta od muškatne tikve
„Drago mi je da sam i kroz novi zimski menu uspio prenijeti našu gastro filozofiju, koja spaja kreativne gastronomske ideje i promišljeno korištenje namirnica koje su bazirane na bezglutenskoj prehrani. Svakako preporučujem kombinaciju salate od cikle za predjelo i srnetine za glavno jelo, dok bi od deserata izdvojio tortu od muškatne tikve koja svih osvaja na prvi zalogaj“ – rekao je mladi chef Martin Grubiša predstavljajući novi zimski menu Da'Mar restorana. Chef Martin Grubiša
Promocija novog menua Da'Mar restorana održat će se ovaj petak 17.11.2017. uz glazbenu pratnju Triangl Benda i prethodne rezervacije na 021 279 800.