Nešto se dobro kuha u Da'Mar restoranu novootvorenog hotela Marvie na splitskoj Zenti. Kreativne zamisli mladog chefa Martina Grubiše prenesene su na 'pjate' koji će zadovoljiti i najveće gurmane. Na svoje će u hladnijim danima doći svi ljubitelji divljači, koji će u Da'Maru moći kušati zdraviju interpretaciju srnećeg gulaša s domaćim njokima od batata, ali i domaću tjesteninu bez glutena punjenu divljim zecom u pikantnom umaku od brusnica i crnog vina. Posebno je zanimljiva pašteta od fazana servirana uz bezglutenski pikantni kruh, uz koju odlično paše čaša crnog vina.



„Drago mi je da sam i kroz novi zimski menu uspio prenijeti našu gastro filozofiju, koja spaja kreativne gastronomske ideje i promišljeno korištenje namirnica koje su bazirane na bezglutenskoj prehrani. Svakako preporučujem kombinaciju salate od cikle za predjelo i srnetine za glavno jelo, dok bi od deserata izdvojio tortu od muškatne tikve koja svih osvaja na prvi zalogaj“ – rekao je mladi chef Martin Grubiša predstavljajući novi zimski menu Da'Mar restorana.

Promocija novog menua Da'Mar restorana održat će se ovaj petak 17.11.2017. uz glazbenu pratnju Triangl Benda i prethodne rezervacije na 021 279 800.