Makedonac Nikola Mishkovski slavio na 'Biseru mora'

Pobjednik ovogodišnje manifestacije 'Bisera mora' je Makedonac Nikola Mishkovski, koji je slavio ispred Aleksandra Simjanovskog i Gorana Staničića, dok su se u velikom finalu natjecali i naši Stipe Vujević i Toni Boban.

Dodjelom nagrada i brojnih priznanja, između ostalog titula 'majstor kuhar' pripala je legendarnom Stevi Karapandži, završena je 11. manifestacija koja je u Supetru na Braču okupila preko 200 kuhara i još toliko zaljubljenika u gastronomiju iz više od 20 zemalja.

Željko Neven Bremec, ispred organizatora, udruge SKMER, zahvalio je svima na pomoći u realizaciji ovog projekta, u prvom redu Gradu Supetru i TZ-u Supetar, te  Svpetrvs hotelima.
- Bilo nam je lijepo, ponekad teško, ali uživali smo ugostiti vas. Zahvaljujem svojim kolegama, sucima, ali i domaćinima – kazao je Bremec, predsjednik udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.