Carski ruski balet i Labuđe jezero 31. srpnja u HNK u Splitu

Grad Split ugostit će moskovski Carski ruski balet u prostoru HNK s izvedbom Labuđeg jezera, jednim od najpoznatijih svjetskih baletnih komada.

Za početak ljetne dalmatinske turneje, u okviru koje će, između ostaloga nastupiti u Bolu, Zadru i Makarskoj, ruski nacionalni baletni ansambl „Imperial Russian ballet“ odabrao je  upravo Grad Split.

Balet „Labuđe jezero“ očarava publiku širom svijeta izuzetnom glazbom, dinamičnim i ekstremnim emocijama, a baletni umjetnici, u raskošnim kostimima nestvarne dekoracije, svaki puta tkaju posebnu čaroliju u kojoj će imati privilegiju uživati splitska publika.

Početak predstave u HNK u Splitu, zakazan je za 21:00h , ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazališta po cijeni od 300,00 i 230,00 kn.

Carski ruski balet s istom predstavom 1. kolovoza nastupa u Makarskoj, a Turistička zajednica grada Makarske ovaj posebni događaj odlučila je pokloniti svojim turistima, građanima, iznajmljivačima i svim dionicima u turizmu. Ukoliko želite biti dio ovog događaja svoje besplatne ulaznice možete uzeti u uredu Turističke zajednice, ali požurite jer broj ulaznica je ograničen.

 

1. kolovoza 2018.g. na Osejavi u Makarskoj

Pročitajte više na Dalmacija Danas: www.dalmacijadanas.hr/kulturna-poslastica-jedan-od-najvecih-baletnih-ansambala-na-svijetu-ovo-ljeto-stize-u-makarsku © dalmacijadanas.hr