Kako ubiti supruga u Judinom drvu?!

Hit cabaret simpatičnog naslova „Kako ubiti supruga“, održat će se u klubu Judino drvo, u ponedjeljak i utorak, 22. i 23. lipnja, s početkom u 21h.

Te dvije večeri, klub smješten u Kopilici postat će kabaretsko-kazališna scena, a sve gošće i gosti moći će uživati u predstavi uz svijeće i  vrhunsko vino (Kairos-Plavac mali, vinograd Babe, Trogir).  

„Kako ubiti supruga“ talijanskog  autora  Antonia Amurria, u izvedbi i adaptaciji mlade i svestrane glumice Jelene Bosančić, uz pratnju glumca i gitariste Bojana Brajčića te bubnjara Alena Đurašinovića, komedija je za koju su se ulaznice čekale i po mjesec dana, a publika je aktere redovito ispraćala ovacijama.

Predstava se dotiče vječnog pitanja muško - ženskih odnosa, iz ugla nezadovoljnih žena, koje nakon što analiziraju svaki detalj muškarca pored sebe odlučuju svojim mukama stati na kraj. Kroz dinamičnu interakciju glumaca i publike, izmjenjuju se duhovite priče o različitim tipovima  muškaraca (suprug navijač, kućanoid, suprug „Uradi sam“, suprug koji se upisao u teretanu, suprug koji ne sluša snove svoje žene, šlampavac, suprug koji je obolio od pedesetitisa, suprug zaljubljen u automobile,...) i maštovite ideje za likvidaciju istih.

Ulaznice se mogu kupiti u restoranu De Belly u sklopu hostela Goli&Bosi, svakim danom, te u klubu Judino drvo, po cijeni od 70kn.