Nastavlja se MEDIA MASTERCLASS SPLIT projekt Škole likovnih umjetnosti u Splitu

MEDIA MASTERCLASS SPLIT projekt se nastavlja s izvrsnim programom u Školi likovnih umjetnosti u Splitu. Nakon kustosice Olivie Nitis, umjetnika Cipriana Ciucleua i znastvenice Li Jinglun predstavljamo umjetnički par Alvara Congosta i Sandru Kramerovu.

Alvaro, redatelj španjolskih korijena godinama aktivno sudjeluje na inovativnoj  Amsterdamskoj art sceni realizirajući višestruko  nagrađivane igrane filmove i video instalacije. Predavač je na Boston school of film  dok su mu filmovi osvojili 15-tak međunarodnih nagrada.   Alvaro će se predstaviti splitskoj publici predavanjem naziva „Emotional filmmaking – Filmic tools to move an audience“. Predavanje će se održati u srijedu 08.09.2021, u učionici Multimedije u 10, a radionica filmske montaže i snimanja u učionici montaže Foto odjela s početkom u 16h.

Drugi dan programa u četvrtak 09.09. s početkom u 10h poslušajte predavanje naziva „Making of Multimedia dance performance“ kojim se predastavlja Sandra Kramerova, plesna umjetnica i performerica slovačkog podrijetla. Sandra godinama djeluje u Amsterdamu uz podršku Podiumkunsten Fonda pri within Nieuwe Makers Regelingu, te podučava suvremeni ples i koreografiju na Kulturnom studentskom centru. Za one željne plesa i glazbe Sandra će u Školi likovnih umjetnosti ovaj četvrtak voditi radionicu kreativnog pokreta, improvizacije i kompozicije s početkom u 16h.