Natječaj za izlaganje u Galeriji Fotokluba Split

Fotoklub Split poziva fotografe da se prijave na Natječaj za izlaganje u Galeriji fotografije Fotokluba Split u 2018. godini.

Rok za prijave je 20. lipnja 2017., a prijedlozi trebaju sadržavati sljedeće: umjetnički životopis autora, fotografije koje se želi izlagati, vizualne materijale (foto/videodokumentaciju ako su fotografije već izlagane), kontakt (e-mail adresu, telefon i adresu stanovanja).

Natječaj je otvoren za samostalne i skupne izložbe. Prednost pri odabiru imat će afirmirani fotografi.

Prijedlozi se šalju isključivo e-mailom na adresu  info@fotoklubsplit.hr s naznakom  “Natječaj za izlaganje u 2018.”. ( Fotografije pošaljite preko https://wetransfer.com/ i link umetnite u prijavu).

Prispjele prijave i fotografije pregledat će i odabrati Umjetnički savjet Galerije fotografije Fotokluba Split koji čine: prof. Pero Dragičević – fotograf i slikar, predavač likovne kulture u mirovini, Valentino Bilić Prcić – fotograf, prof.dr.sc. Kažimir Hraste – akademski kipar, dr.sc. Sandi Bulimbašić – povjesničarka umjetnosti, Toni Horvatić – povjesničar umjetnosti, predavač na UMAS-u.

Nepotpune prijave savjet neće razmatrati, a rezultati natječaja biti će poznati do listopada 2017. godine. O rezultatima će kandidati biti obaviješteni putem e-maila.

Prispjela dokumentacija se ne vraća.

Kontakt:
Galerija fotografije Fotokluba Split
Marmontova 5
21000 Split
Tel:+385 21 347 597
e-mail: info@fotoklubsplit.hr

Radno vijeme:
PON – SUB: 10:30 – 12:30
PON – PET: 18:30 – 21:30