"Need for Speed" konačno u Cineplexx kinu

Od ovoga tjedna u kinu Cineplexx City Center one konačno možete uživati u ekranizaciji jedne od najpopularnijih video igara koja se svojom popularnošću i zaradom može mjeriti s najvećim holivudskim blockbusterima. Radi se o adrenalinskom filmskom hitu „Need for Speed“ čija se radnja vrti oko priče street-racera (Aaron Paul) koji sudjeluje u utrci koja se vozi preko cijele Amerike kako bi se osvetio bivšem poslovnom suradniku.

"Need for Speed" označava uzbudljivi povratak kulture automobilističkih filmova iz 1960-ih i 70-ih godina, a u filmu se pojavljuju najzvučnija imena kad je riječ o super automobilima današnjice među kojima su i McLaren P1 i Koenigsegg Agera R.

Najmlađi gledatelji niti ovoga tjedna neće ostati zakinuti, jer se u kinu Cineplexx započinje prikazivati animirana avantura Tarzan 3D. Legendarni kralj džungle vraća se na velike ekrane u izvrsnoj animaciji i spektakularnom 3D-u. Ova vizualno zapanjujuća animirana akcijska avantura donosi malo drugačiju verziju klasika Edgara Rice Burroughsa - Tarzan i njegov svijet suočiti će se s prijetnjom predsjednika velike kompanije koji je tu istu kompaniju preuzeo od Tarzanovh roditelja nakon njihove pogibije u avionskoj nesreći. Uz pomoć Jane koja se bori za očuvanje afričke džungle, Tarzan će u borbi za svoj sadašnji dom otkriti svijet kome je nekoć i sam pripadao.

Osim dva nova kino hita, kino Cineplexx City Center one za svoje vjerne posjetitelje pripremio je posebnu MBC akciju koja traje u razdoblju od 6. ožujka do 2. travnja. Svi oni koji na svoje MovieBonus kartice uplate minimalan iznos od 150,00 kuna u vrijeme trajanja promocije besplatno dobivaju MBC meni: dva puta 0,4l piće po izboru (Coca Cola/Fanta/Sprite) i velike kokice!

Vidimo se u kinu Cineplexx City Center one!