Otvoren je javni poziv Posvoji Prostor

Platforma Culture Hub Croatia poziva sve zainteresirane organizacije civilnog društva, umjetničke organizacije i neformalne grupe iz Splita i okolice da prijave programske aktivnosti za realizaciju u kreativnom hub-u Prostor tijekom 2022. godine.

"Na ovaj način želimo otvoriti Prostor akterima u Splitu i okolici; kako onima koji nemaju prostor za provedbu aktivnosti, tako i onima koji u ovom pozivu vide način da svoj rad i aktivnosti besplatno predstave u Prostoru.  Kreativni hub Prostor sastoji se od nekoliko multifunkcionalnih prostorija koje mogu ugostiti različite vrste aktivnosti – izložbe, radionice, predavanja, projekcije, diskusije, kratkoročne umjetničke intervencije." - poručuju iz Platforme CHC.

Poziv je otvoren za sve organizacije civilnog društva, umjetničke organizacije i neformalne grupe koje se bave kulturom, suvremenom umjetnošću, radom s mladima ili ranjivim skupinama.

Aktivnosti participativnog karaktera imat će prednost pri odabiru. Prijavljene aktivnosti moraju biti otvorene za javnost i besplatne.

Prijavu je potrebno poslati na info@culturehubcroatia.hr (uz naznaku “Posvoji Prostor”) do 8. veljače.

Prijave moraju sadržavati:

  • ime / naziv provoditelja
  • naziv aktivnosti i kratki opis
  • trajanje aktivnosti i željeni datum provedbe 
  • posebne tehničke zahtjeve, ako ih ima

Moguće je prijaviti samo jedan prijedlog aktivnosti po prijavitelju.

CHC će razmotriti sve pristigle prijave i objaviti rezultate poziva 11. veljače. 

Više informacija dostupno je na chc-prostor.com/posvoji-prostor 

Unaprijed zahvaljujemo na dijeljenju informacija, a sva pitanja stojimo na raspolaganju.