Pavićev "Vlog" putuje po festivalima

Dugometražni igrani film "Vlog" redatelja Bruna Pavića u narednih mjesec dana će biti prikazan u glavnim konkurencijama dvaju međunarodnih filmskih festivala.

XI. Panorama Internacional Coisa de Cinema održava se od  28. listopada do 4. studenog u Brazilu (Salvador, Bahia), prikazuje brojne domaće i međunarodne programe, a međunarodni natjecateljski program dugometražnih filmova u koji je uvršten "Vlog" broji ukupno 6 filmova od kojih su dva nagrađena na Veneciji i Berlinu.

Golden Anteaters Film Festival održava se od 20. do 28. studenog  u Poljskoj (Lublin), a prikazuje međunarodne konkurencije kratkih i dugometražnih nezavisnih filmova. "Vlog" je uvršten među 9 filmova međunarodne konkurencije Feature Films Masters competition.

"Vlog" je svjetsku premijeru imao prošle godine na CinemAvvenire festivalu u Rimu, a zatim je prikazan na tri hrvatska festivala u Puli, Opuzenu i Splitu. Hrvatsku premijeru je imao u kinu "Tuškanac", a također je prikazan u kontekstu umjetničke rezidencije FAMA festivala u Poljskoj (Swinoujscie).

"Vlog" je socijalna drama o suočavanju mladog čovjeka s financijskom i egzistencijalnom krizom koji jedini izlaz nalazi u snimanju video blogova, izražavajući svoje pozitivne misli o životu.