Plesna revolucija se vratila u CINEPLEXX

Step Up: All In peti je nastavak najpopularnije glazbeno-filmske franšize koja je srušila sve rekorde gledanosti ovoga žanra zahvaljujući najboljim plesačima današnjice i vrhunskim koreografijama. Zvijezde dosadašnjih Step Up filmova naći će se zajedno u Las Vegasu u kojem će pokušati pobijediti na poznatom plesnom natjecanju. Pobjeda bi mogla značiti ostvarenje svih njihovih snova, ali i korak koji će odrediti njihove daljnje živote.  
 

Ovaj tjedan u Cineplexxu City Center one Split vas očekuje i komedija Tako to ide s Michaelom Douglasom i Diane Keaton. Oren Little samoživi je prodavač nekretnina koji sve što želi je prodati još jednu, posljednju kuću i otići u mirovinu te uživati u miru i tišini. Orenov se život naglo promijeni kada se pojavi njegov otuđeni sin i zatraži od oca da se privremeno brine o devetogodišnjoj unuci za koju Oren nije ni znao da postoji.

 


​Svi koji su propustili večer smijeha u oproštajnom nastupu Pajtonovaca, u subotu 23. kolovoza imaju priliku vidjeti ponovljenu projekciju posljednjeg nastupa Letećeg cirkusa! Što se tiče samog showa, imao je više muškaraca odjevenih u žene nego što biste očekivali te puno priče o mrtvim papigama, ali to je trajni izraz Pajtonovskog humora. Specijalna celebrity gostovanja uključila su Stephena Hawkinga koji odleti u svemir, komičara Eddie Izzarda obučenog kao ženu te Mike Myersa s vrećicom na glavi. Nezaboravni nastup sadržavao je, naravno, i puno muzičkih točki, a na kraju je sve okrunjeno s „Always Look on the Bright Side of Life“.

 

Cjeloviti kino program i rezervacije ulaznica na www.cineplexx.hr Vidimo se u Cineplexxu City Center one Split!