Promocija knjige "Nitko NE mora ODRASTI"

Promocija knjige „Nitko NE mora ODRASTI“, tiskanog izdanja Facebook dnevnika s više od 300 obiteljskih priča i pouka za odrasle, održat će se 14. prosinca 2015. u 18:30 sati u Gradskoj knjižnici Marka Marulića.

O autorima…
“Nitko NE mora ODRASTI” je autorski prvijenac grupe autora istog prezimena – Erceg. Autor tekstova olitiga zapisničar obiteljskih dijaloga na facebook profilu Željko (1965, Rijeka) je PR i marketing stručnjak, a  oblikovateljica knjige Antonija (1967, Metković) je grafička dizajnerica, oboje uposleni u vlastitoj tvrtki. Ilustratorica Mihaela (1997, Split) je maturantica II. jezične gimnazije izrazito nadarena crtačica stripova, dok su Dan (2004, Split) i Nera (2007, Split) učenici OŠ “Marjan” Split koji žive učeničku svakodnevicu mogli bismo reći muze i glavni likovi djela.

O knjizi…
“Nitko NE mora ODRASTI” je zapisnik života jedne “face reality family”, puna ljubavi i dnevnih dogodovština, životnih pouka, vrijedna svima koji drže do obiteljskih vrijednosti, onima koji se žele prisjetiti svog odrastanja ili nezapisanih zgoda svojih najbližih. Nastali tijekom 2010/2011 godine ovi su dijalozi uveseljavali, a i u nastavku privlače pozornost brojnih Facebook fanova, koji su sami potakli autore na uobličavanje u knjigu. Iako ilustrirano poput slikovnice, i građeno većinom na dijalozima s djecom, ovo je djelo zapravo namijenjeno odraslima, podsjećajući ih na pravu i čistu dječju logiku s kojom se svi problemi mogu riješiti u jednoj crti, a preduvjet su ljubav i slušanje.