Promocija knjige Ratka Martinovića "Psihodelici"

Promocija knjige Ratka Martinovića  "Psihodelici" održat će se u utorak 18.8.2020. u 19 h, u  Street food factory "Misto", na vrhu Bosanske ulice.

Ratko Martinović je podcaster,publicist i pisac iz Slavonskog Broda s trajnom adresom u Zagrebu.Za psihoaktivne biljke se počeo interesirati prije desetak godina,a svoje prvo psihodelično iskustvo doživio je s ayahuascom te se od tada posvetio pisanju blogova u Večernjem listu,kanabis aktivizmu i osobnom eksperimentiranju s različitim stanjima svijesti.Uz ovu knjigu paralelno piše i roman o tematici,hrvatski 'Trainspotting' kojim će otvoriti dvadesete godine 21. stoljeća.
Jedan je od voditelja najgledanijeg podcasta u Hrvatskoj - Podcast Inkubatora (udrite SUBSCRIBE ;))

Koje su halucinogene biljke koristili naši stari? Koje su razlike između europskih, užnoameričkih i afričkih svetih biljaka?Što su osnove psihodeličnog iskustva? Tko su najpoznatiji psihonauti? Kako izgleda povijesni presjek psihonautike? Što nas očekuje u budućnosti? Tko su Digitalni Vilenjaci?

Sva ta pitanja uz druženje sa fanovima čekaju nas u utorak 18.8. kod sjevero-zapadne kule Dioklecijanove palače u novom omiljenom okupljalištu mladih - Street food baru "Misto".