Sara & Jappa - Jazz Winter Wonderland u GKL

28. prosinca u Gradskom kazalištu lutaka rezerviran je za već tradicionalnu jazz večer uz duo Sara & Jappa i evergreen jazz melodije iz serije njihovih blagdanskih koncerata Jazz Winter Wonderland. Širokom repertoaru jazz klasika kao što su „Unforgettable“, „At Last“, „My Baby Just Cares for Me”, u raskošnoj vokalnoj izvedbi Sare Brodarić Šegvić i vrhunskim gitarističkim aranžmanima Željka Brodarića Jappe, prigodno su pridruženi blagdanski hitovi i poznate skladbe u jazzy izdanju - „Have Yourself a Merry Little Christmas“, „Chestnuts Roasting on an Open Fire“ i „Santa Baby“ i druge.
 
Poznati i po uspjesima u drugim glazbenim žanrovima, otac i kći - Sara & Jappa, suradnju na obiteljskom jazz projektu započeli su prije pet godina, a nastupe temeljene na vokalnim i gitarskim interpretacijama jazz klasika koje su originalno otpjevali Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Frank Sinatra i drugi velikani, imali su priliku predstaviti publici diljem Hrvatske. Osim u uvijek prepunom Gradskom kazalištu lutaka, publika je imala priliku vidjeti njihove nastupe na pozornici HNK Split, Hrvatskog doma Split, Kazališta Marina Držića u Dubrovniku, Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru te u Hvarskom povijesnom kazalištu, velike dvorane Dioklecijanovih podruma te brojnim ekskluzivnim lokacijama, letnim festivalima i eventima. Od 2019. godine također su osnivači su i organizatori Split at Night Jazz Festivala.
Sara & Jappa trenutno finaliziraju live album s njihovog nastupa na prvom Split at Night Jazz Festivalu, u izdanju diskografske kuće Croatia Records.
Ulaznice možete rezervirati telefonom 395 968 i kupiti na blagajni kazališta u Tončićevoj 1.
Cijena ulaznice: 70,00 kn
Ulaz isključivo uz EU digitalne COVID potvrde.