Šesti FMFS traži volontere!

Volite filmove? Timski ste igrač? Komunikativni ste i brzi? Želite upoznati nove ljude? FMFS treba upravo vas!

Prijavite se za volontiranje i postanite dio festivalske ekipe... Pet godina neumorni filmoljupci, koji rade kao volonteri i volonterke, pomažu Festivalu mediteranskog filma Split da protekne glatko. Volonteri su najčešće na "prvoj liniji fronta": na blagajnama, info pultovima, ulazima u kino… Predani rad preko 200 volontera tijekom pet godina neizmjerno je pomogao FMFS-u, a uz rad i zabavu dogodila su se mnoga prijateljstva, kao i neke ljubavi!

I ove godine FMFS traži volontere, a jedini uvijet je da ste stariji od 16 godina. U tim su dobrodošli i stariji i mlađi, i zaposleni i nezaposleni, volonteri s iskustvom i bez njega. Važno je da imate entuzijazam, želju za pomaganjem i praktičnim iskustvom rada u organizaciji kulturnog projekta. Osim radnog iskustva, dobre zabave i prijateljstava, imat ćete priliku pogledati sve filmove FMFS-a besplatno, a očekuje Vas i FMFS poklon paket.

Volontirati možete i u periodu prije Festivala, a takav angažman Vam donosi potpuno slobodan boravak na FMFS-u tijekom njegovog trajanja. Volonteri su potrebni i za važnije zadatke, pa će angažman trajati više sati, a puno poslova se može obaviti i usputno, te u manjem vremenskom trajanju.

Sve što trebate je popuniti online PRIJAVNICU najkasnije do 12. svibnja, a za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na mail volonteri@fmfs.hr

FMFS svima želi puno uspjeha i vidimo se na Festivalu!