Tajni život Waltera Mittyja pretpremijerno u Cineplexxu

U jeku žestoke konkurencije koja vlada između dva vodeća filma u zadnjem vikendu, Hobit: Smaugova pustoš i Vuk s Wall Streeta, Hobit još uvijek drži vodeću poziciju na domaćem, kao i stranom tržištu treći tjedan za redom. U tom ozračju filmska 2014. godina u Cineplexxu u trgovačkom centru City centar one počinje s dva naslova. Jedan od dva je i novi film u režiji i naslovnoj ulozi Bena Stillera, Tajni život Waltera Mittyja.

Walter Mitty (Ben Stiller) sanja velike snove, i u njima nema izazova kojeg ne može svladati, bilo to penjanje na glečere ili spašavanje ljudi iz goruće zgrade. Dok ne sanjari, stvarni život Waltera Mittyja potpuna je suprotnost njegovom herojskom alter egu - on je samo običan čovjek koji se suočava s nazadovanjem u karijeri i ne usudi se pozvati na spoj zgodnu kolegicu s posla. Međutim, kad se Walter suoči s ultimativnim testom svog stvarnog života, krenut će u akciju i veliku avanturu koja će nadmašiti sve njegove najluđe snove.

Također, na velike ekrane se ovaj tjedan vraća peti nastavak uspješnog horora Paranormalno, ovog puta sa znakovitim naslovom „Obilježeni“. Nakon što je prvi Paranormalno pomeo konkurenciju i bio jedan od najuspješnijih horora 2009. godine, uslijedila su još 3 uspješna nastavka, zatvarajući krug s petim filmom „Paranormalno:Obilježeni“.

Vjerujemo da ljubitelje žanra demon pod imenom Toby neće razočarati ni ovog puta! U gradu Oxnard u Kaliforniji cijelo susjedstvo je šokirano kada se dogodi brutalno ubojstvo njihove sumještanke. Šok je još veći kada se sazna da se bavila crnom magijom. Iako ju nije poznavao, Jesse (Jacobs) pronalazi svoju sliku među komadićima koji su ostali nakon njezinih rituala. Sljedeće jutro budi se s čudnim otiskom ugriza na ruci i ubrzo počinje doživljavati čudne promjene. Njegova obitelj krene istraživati što se moglo dogoditi i otkriva da oni koji su obilježeni postaju trajni domaćini demona.

Ulaznice potražite na blagajni kina i na www.cineplexx.hr