Upiši se u dnevnik jedne ljubavi: Josipa Lisac dolazi u trogirsku Kulu Kamerlengo

50 godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" povod je za ekskluzivan koncert Josipe Lisac najavljen za 12.srpnja u trogirskoj Kuli Kamerlengo.

Album ‘Dnevnik jedne ljubavi’ na kojem se nalaze legendarne pjesme “O jednoj mladosti”, “Ležaj od suza”, i “Srela sam se s njim” objavljen je krajem veljače 1973. godine, a dan danas ima kultni status kao jedan od najznačajnijih albuma izdanih na našim prostorima.

S obzirom na smanjeni broj nastupa iz zdravstvenih razloga u 2023. godini, ovaj koncert Josipe Lisac postaje centralni događaj proslave obljetnice albuma u Dalmaciji.

Kula Kamerlengo pokazala se kao impresivna pozornica vrijedna ove glazbene poslastice a ovo je samo prvo u nizu imena koje ovo ljeto očekuje trogirske posjetitelje:

“Očekuje nas bogata koncertna sezona u produkciji KulaKula festivala, a koncert Josipe Lisac zasigurno će biti jedan od najljepših događaja koji smo odlučili i dodatno vizualno oplemeniti pa pozivamo sve posjetitelje da obrate pozornost i na crno-bijeli dress code u stilu naslovnice ovog legendarnog albuma.” - poručio je organizator Antonio Franić.

Ulaznice potražite u sustavu entrio.hr i svakako zapratite društvene mreže KulaKula festivala na kojima možete pronaći sve informacije o izvođačima koji ovog ljeta dolaze u Trogir -grad sretnog trenutka.

Foto: PR / Franko Kelam