Zvijezda Sherlocka kao "Hamlet" u kinu Karaman

S londonskih kazališnih dasaka Kino Karaman (Ekran Split) ekskluzivno vam donosi projekciju jedne od najboljih prošlogodišnjih predstava za koju se tražila karta više.

"HAMLET", u produkciji londonskog National Theatrea, s Benedictom Cumberbatchom u naslovnoj ulozi, bio je najočekivaniji događaj kazališne sezone 2015. godine.

Zvijezda Sherlocka je za ovu ulogu osvojio brojne pohvale kritike i publike, a ulaznice za ovu predstavu koja je igrala dva i pol mjeseca, razgrabljene su u samo nekoliko minuta. U ostaloj podjeli uloga našli su se Siân Brooke, Jim Norton, Anastasia Hille…

Predstava redateljice Lyndsey Turner i producentice Sonie Friedman prikazuje se u četrdesetak zemalja diljem svijeta. Predstava je za ovu priliku titlana na hrvatski jezik.

Snimak “Hamleta” možete pogledati u subotu, 19. ožujka u kinu Karaman, u 19:30, a budući da imamo osjećaj da bi na projekciju mogli navaliti brojni obožavatelji Cumberbatcha, ali i Shakespearea čija se 400. godišnjica smrti obilježa tijekom ove godine, savjetujemo vam da ulaznice rezervirate i kupite što prije.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se rezervirati na broj 021/348-676 ili na linku: http://e-for.me/view.php?id=39771

Blagajna kina Karaman otvorena je svaki dan od 17h do 21h.