Adria Drift Series u Spaladium Areni

Treća runda Adria Drift Seriesa održat će se u Spaladium Areni  26.6.2016.

Adria Drift Series je osmišljen kao kvalitetna dopuna drift natjecanjima u regiji.

Drift natjecanje

Drift je natjecanje na posebno osmišljenom i zatvorenom poligonu po standardnom drift pravilniku. Sastoji se od dvije trening vožnje, kvalifikacijske vožnje i TOP 16 Twin Drift eliminacijskih vožnji. Izmedju trening vožnji održat ce se sastanak vozača i sudaca, a nakon druge trening vožnje održat ce se predstavljanje svih vozača na pozornici. Organizator je osigurao trofeje i vrijedne nagrade za najbolje vozače. Također suci ce odabrati najperspektivnijeg vozača dan.

RC Drift

Kao što će se održati natjecanje vozila u prirodnoj veličini, također će se održati i natjecanje sa modelima vozila u mjerilu 1:10. Suci će na isti način kao i kod vozila realne veličine ocjenjivati natjecatelje.

Show'n'Shine

Show’n’Shine je izložba i natjecanje prerađenih automobila. Održati ce se na posebno određenom prostoru ovog događanja. Kroz cijeli dan ocjenjivati će se vozila po pravilniku SMTV-a od strane tročlane sudačke komisije. Osmišljeno je tako da natjecatelji predstavljaju svoja vozila ispred pozornice. Na kraju dana održat će se i natjecanje najglasnijeg vozila i car limbo. Za najbolje u svojim kategorijama osigurani su trofeji i bogate nagrade.

 

 

Ulaznice po cijeni od 50 i 90 kn možete nabaviti na linku.