Danas počinje prodaja ulaznica za drugu utakmicu 1. pretkola Europske lige Hajduk - Gzira United

Jutros u 8 sati započela je prodaja ulaznica za drugu utakmicu 1. pretkola Europske lige Hajduk - Gzira United koja je na rasporedu 18. srpnja na Poljudu s početkom u 20 sati. 

Prva tri dana (od utorka do četvrtka) ulaznice za utakmicu ekskluzivno mogu kupiti samo aktivni članovi Hajduka (online i na svim prodajnim mjestima). Od petka 12. srpnja ulaznice idu u slobodnu prodaju. 

Svi aktivni članovi Hajduka mogu preuzeti jednokratni kod na članskom sučelju (Hajduk.hr ) te mogu kupiti jednu ulaznicu uz predočenje koda. S kodom koji ste dobili na članskom sučelju može se obaviti kupnja na platformi ticketshopa i na svim prodajnim mjestima uz predočenje koda. Ako kupujte ulaznicu u Odjelu za članstvo potrebno je samo predočiti člansku iskaznicu, a kod će Vam biti izdan prilikom kupnje ulaznice. 

Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja  i nakon toga dobiti potrebni kod. Vrijedi pravilo jedan član/jedan kod/jedna ulaznica. Ako želite kupiti ulaznicu za drugog člana ili više njih potrebno je predočiti njihovu člansku iskaznicu i dodijeljeni kod.

Za slučaj problema s kodom i nemogućnost realizacije kupnje temeljem koda, otvorena je posebna e-mail adresa kod@nashajduk.hr.

PRODAJNA MJESTA:

- Online (na portalu www.ticketshop.hr)

 - Odjel za članstvo na Poljudu -  od 8 do 20 sati radnim danom, vikendom ne radi

-  HNK Hajduk Fan shop Grad (pored HNK) -  svakim danom od 9 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 18 sati

- Cro Fan Shop City Center one i Mall of Split - svakim danom od 9 do 22 sati, Marmontova ulica -  svakim danom od 8 do 22 sata

Ticketshop.hr   (na linku možete pronaći prodajna mjesta)

*Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po redovnim cijenama do 17. srpnja u 23.59 sati 

*Prodajna mjesta na kućicama oko stadiona na dan utakmice od 17 sati

 

Više informacija saznajte na hajduk.hr