Devet zlatnih Olimpijaca predvodi Barakude protiv Italije

Hrvatska vaterpolo reprezentacija konačno gostuje u Splitu u utorak, 14. travnja u 18 sati na bazenu Poljud. Osmo kolo FINA Svjetske lige donosi posljednju ovosezonsku utakmicu prije Superfinala, u kojoj nam je protivnik uvijek neugodna reprezentacija Italije.

«Okupljamo se u Splitu u nedjelju, 12. travnja. Bez obzira što ova utakmica nema reuzultatski značaj, mi ćemo učiniti sve da pred domaćom publikom u Splitu, u kojem igramo po prvi puta od kada je reprezentacija u ovom izdanju, pobijedimo Italiju. Nadam se da će biti jedna lijepa priredba i da ćemo upisati novu pobjedu!« - izjavio je izbornik Hrvatske Ivica Tucak.

Podsjetimo, Hrvatska je neporažena ove sezone u grupi C s osvojenim 21 bodom, a odličnim smo igrama izborili nastup na završnom turniru koji se igra u talijanskom Bergamu od 23. do 28. lipnja 2015.

“Iako nema rezultatski značaj, želimo pobjedu pred punim tribinama bazena Poljud. Talijani dolaze u najjačem sastavu, a vjerujem da ćemo i mi biti kompletni. Ako tako bude, vrhunski vaterpolo je zajamčen, a onda će i publika uživati. Pozivam sve Splićane da nas bodre ka novoj pobjedi!” – izjavio je kapetan Josip Pavić.

Za utakmicu protiv Italije su pozvani: Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Luka Lončar, Damir Burić, Andro Bušlje, Paulo Obradović, Ivan Buljubašić, Maro Joković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Antonio Petković i Luka Bukić. 

Ulaznice za utakmicu prodaju se po cijeni od 40 kuna na blagajni Spaladium arene te u sustavu Adriaticketa.