Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa: Hajduk u 19 sati igra protiv Rijeke na Poljudu!

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 19 sati igraju protiv Rijeke na Poljudu u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Iako se finalni susret igra na Poljudu, domaćin ovog susreta službeno je momčad Rijeke. 

Zbog iznimnog interesa navijača za utakmicu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa HNK Hajduk odlučio je u suradnji sa svojim partnerima i sponzorima, Radio Dalmacijom, Karlovačkim i SuperSportom, organizirati fan zonu za navijače koja će u četvrtak biti smještena na splitskoj Rivi. 

Sportsko-zabavna manifestacija pod nazivom "Ja ne mogu drugo nego da ga volin..." započinje u četvrtak u 11 sati te ovim putem pozivamo sve navijače da se dođu zabaviti uz bogat sadržaj u koji su uključeni glazbeni izvođači, gosti iznenađenja, ugostiteljska ponuda, zabavni park, atraktivni pokloni i nagrade koje možete osvojiti sudjelovanjem u programu koji smo pripremili. 

Utakmica Rijeka - Hajduk počinje u 19 sati, a za sve one koji nisu uspjeli doći do ulaznice za finale Hrvatskog kupa, organizirano je zajedničko gledanje na velikom LED ekranu koji će biti postavljen na dnu Rive. 

Najmlađe će svojim dolaskom uveseliti i naša službena maskota Rico koja će se družiti s djecom od 11 do 13 te od 16 do 18.30 sati. 

Na dan utakmice 26. svibnja 2022. godine organizator će, u suradnji s policijom, uspostaviti blokadu prometa, tako da će se od 15:00 sati uspostaviti blokada prometa u ulici Zrinsko-frankopanskoj od raskrižja s ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru te u ulici Put Supavla od raskrižja s ulicom Put Brodarice (osim vozila HV, stanara, autobusa javnog gradskog prijevoza i vozila s propusnicom).