Hajduk: Krenula je prodaja pretplata za natjecateljsku sezonu 2022./23.

Krenula je prodaja pretplata za natjecateljsku sezonu 2022./23. Mjesto s kojeg ćete cijelu sezonu podržavati voljeni klub od ponedjeljka 11. srpnja možete rezervirati kupnjom sezonske pretplate, svakim radnim danom od 8 do 20 sati u Odjelu za članstvo ili online kupnjom na https://hajduk.mojekarte.hr/hr/all.html.

Kupnjom sezonske pretplate osiguravate sebi mjesto za sve utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige, 3. pretkolo UEFA Konferencijske lige te za utakmice Hrvatskog kupa (osim finala) koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2022/2023.

OBAVIJEST SVIM ONLINE KUPCIMA PRETPLATE IZ PROŠLE SEZONE:

U svrhu unapređenja sustava i korisničkog doživljaja kod online kupnje ulaznica i sezonskih pretplata, HNK Hajduk je od aktualne natjecateljske sezone 2022/2023 prešao na novu online platformu za prodaju ulaznica.

Kako bi postojećim pretplatnicima iz sezone 2021/2022 pojednostavnili online obnovu pretplata na rezerviranim mjestima, svi su podaci pretplatnika unaprijed prebačeni u novi sustav.

Sve što je potrebno jest da, od ponedjeljka 11. srpnja, pri online kupnji pretplata zatražite novu zaporku klikom na poveznicu: hajduk.mojekarte.hr/hr/promjena-zaporke.html. Više možete pročitati OVDJE.

Više informacija potražite na hajduk.hr.