Hajduk na vrhu: ove nedjelje svi na Poljud!

Nakon prolaza u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa - pobjeda 5:1 u Lekeniku - momčad trenera Damira Burića okreće se pripremama za derbi utakmicu 15. kola MAXtv Prve lige u kojoj Hajduk na Poljudu u nedjelju 1. studenog 2015. s početkom u 17 sati dočekuje Rijeku.  

Hajduk je na prvom mjestu u poretku Prve HNL, a ova je utakmica ujedno i prilika da se na Poljudu proslavi 65. rođendan Torcide.

Za utakmicu Hajduk - Rijeka primjenjivat će se strogi režim sigurnosti koji uključuje i dodatne mjere osiguranja na stadionu i izvan njega.

Kao što je to uobičajeno za derbi utakmice na Poljudu vrijedi pravilo jedan gledatelj - jedna ulaznica što znači da svaki gledatelj mora imati važeću ulaznicu za ulazak na tribinu. Ulaznicu moraju imati i djeca.

Ulazi na stadion bit će otvoreni već od 14.30 sati.

Pozivaju se gledatelji da dođu ranije na stadion, da automobile parkiraju u širem krugu stadiona kako se ne bi stvarale dodatne gužve jer će prilaz stadionu biti dopušten samo vozilima s posebnom propusnicom.

Posebno se apelira na gledatelje da na tribine ne unose pirotehnička sredstva te transparente neprimjerenog sadržaja.

U skladu s dugogodišnjom praksom, HNK Hajduk je osigurao ulaz za invalidne osobe na južni plato ispod semafora. Invalidne osobe mogu u pratnji imati samo jednu osobu.