Hajduk u četvrtak protiv Tobola igra na Poljudu

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu igraju prvu utakmicu 2. pretkola Europa Konferencijske lige protiv kazahstanskog Tobola. 

Suparnik Bijelima je momčad koja trenutno zauzima prvo mjesto u kazahstanskom prvenstvu nakon odigranih 19 kola. U ligi su upisali 12 pobjeda, šest remija i jedan poraz. Pobijedili su u posljednje tri utakmice, od čega su dvije bile u kazahstanskom kupu. 

Hajduk je sezonu službeno započeo prošlog vikenda u Kranjčevićevoj gdje je momčad Jensa Gustafssona odigrala neriješeno na gostovanju kod Lokomotive. Konačni rezultat bio je 2:2, a oba pogotka za Hajduk postigao je Jan Mlakar

Suci utakmice dolaze iz Njemačke. Glavni sudac je Christian Dingert, pomagat će mu Rafael Foltyn i Jan Seidel, a četvrti sudac je Frank Willenborg.

Uzvratna utakmice igra se u Kostanayu 29. srpnja s početkom u 17 sati. 

 

UVJETI ZA PRISUSTVO GLEDATELJA

Prema novoj Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

-  osobe cijepljene s obe doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (po primitku druge doze)

- osobe koje su primile prvu dozu cjepiva (22. dan od primitka prve doze s rokom valjanosti od 42 dana od primitka cjepiva za Pfizer i Modernu, odnosno 84 dana za AstraZenecu)

- osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva, a koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test)

- osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Klub je za navijače Hajduka organizirao dodatno testiranje angažirajući polikliniku Life koja će punktove imati na sljedećim lokacijama:

1. Južni dio stadiona Poljud (poviše terena Otvorene škole) na dan utakmice od 8 do 22 sata

2. Punkt u Makarskoj (autobusni kolodvor) - od 8 do 12 te od 16 do 22 u srijedu i četvrtak 

3. Punkt u Podstrani (Ulica Mile Gojsalić)  - od 8 do 22 sata u srijedu i četvrtak

Testiranje će moći biti odrađeno uz predočenje ulaznice za utakmicu Hajduk - Tobol i to po povlaštenoj cijeni od 80 kuna.

Sve informacije o kupnji ulaznica možete pročitati OVDJE

 

Više informacija saznajte na hajduk.hr