HVK Gusar provodi crowdfunding akciju “Nije sin-kopa, nego sin-vesla”

Hrvatski veslački klub Gusar Split provodi crowdfunding akciju “Nije sin-kopa, nego sin-vesla” za nabavku opreme neophodne za trening. 

Službeno priopćenje kluba  u cijelosti:

"Dragi prijatelji i članovi Gusara,

prvi put u našoj novijoj povijesti odlučili smo se organzirati akciju prikupljanja sredstava od našeg članstva za nabavku neophodne opreme za trening. Naime, neophodna nam je nabavka jednog gumanjaka dužine do 4m i vanbrodskog motora snage 18 KS jer su naši gumenjaci sada već u svakodnevnom pogonu već skoro dvadeset godina. Znate i sami koliko su nam gliseri za trenere potrebni za kvalitetno obavljanje treninga, a o sigurnosti naših veslačica i veslača suvišno je govoriti. Svjedoci smo vrlo velikog povećanja pomorskog prometa u našem akvatoriju pa je sigurnostpostala izuzetno bitna i zahtjeva punu kontrolu nad svakim veslačem.

Klub trenuto raspolaže sa 3 gumenjaka dužine 3,5 m te motorima TOHATSU 30, 18 i 9.8 KS. Najstariji gumenjak ulazi u 20 godina starosti i vrlo brzo ćemo se suočiti da će postati neupotrebljiv. Vanbrodski motor je star 13 godina sa vrlo velikim brojem radnih sati. Nabavkom gumenjaka i pripadajućeg motora potpuno ćemo riješiti taj problem.

Nabavka novog gumenjaka dužine 3,5 m te vanbrodskog motora TOHATSU od 18 KS košta 40.000 kuna (6.200 $). Za ovu potrebu otvorili smo zaseban račun u Splitskoj banci br: HR8323300031559062622 na kojemu ćemo prikupljati sredstva dok sakupimo traženi iznos.

Svaka vaša uplata dobro je došla i pomoći će nam da brže akciju privedemo kraju na zadovoljstvo svih nas.

Planiramo redovito obaviještavati sve vas kako akcije napreduje i koliko smo blizu cilja.

S nadom da će Gusaraši pokazati svoju ljubav prema klubu i na ovaj način srdačno vas pozdravljamo i vidimo se na tradicionalnom Božićnom domjenku 18.12.2017. godine kada akcija prikupljanja sredstava i završava.”

Web stranica crowdfunding akcije nalazi se na sljedećem linku: http://donacije.hvk-gusar.hr