Kreće prodaja Hajdukovh pretplata za natjecateljsku sezonu 2024./25

Od 1. srpnja od 12 sati kreće prodaja pretplata za natjecateljsku sezonu 2024./25., a novost je da će pretplatnici  u novoj sezoni koristiti pretplatničku iskaznicu iz prethodne sezone. 

Od 1. do 15. srpnja bit će moguća isključivo obnova pretplata iz prošle sezone s obzirom na to da je planirani kapacitet od 20 tisuća pretplatnika u prošloj sezoni u potpunosti rasprodan. Pretplate je moguće obnoviti online , u Odjelu za članstvo te na "Welcome desku" na Poljudu.

Od 1. do 15. srpnja traje razdoblje u kojem prošlosezonski pretplatnici mogu obnoviti svoje pretplate te imaju mogućnost promijeniti svoje mjesto za mjesta koja su u tom trenutku dostupna. Također, u istom razdoblju, postojeći pretplatnici mogu, osim mjesta, promijeniti i tribinu birajući mjesta koja su dostupna na drugoj tribini. Nakon proteka dva tjedna, odnosno od 16. srpnja, promjena mjesta bit će moguća isključivo unutar tribine za koju imaju pretplatu. 

U slučaju da svi pretplatnici iz prošle sezone ne iskoriste mogućnost obnove pretplate, Klub će ostatak pretplata pustiti u slobodnu prodaju - ove sezone maksimalno do 15 tisuća prodanih pretplata. 

Napomena: Broj pretplata dostupnih u slobodnoj prodaji ograničen je na 15 tisuća zbog potencijalnog izvođenja radova na krovištu Poljuda, što može rezultirati ograničavanjem kapaciteta na tribini na kojoj se izvode radovi u određenom razdoblju. 

Pretplatnici će u sezoni 2024./25. koristiti pretplatničku iskaznicu iz prethodne sezone, a nakon obnove pretplate na e-mail adresu dobit će pkpass datoteku s postojećim QR kodom čijim prikazom na mobilnom uređaju mogu ući na stadion uoči odigravanja utakmice.

Više informacija pročitajte na hajduk.hr.