Marjanovim članovima pet medalja na G1 turniru u Ukrajini

Seniori taekwondo kluba Marjan nastavljaju s odličnim rezultatima na G1 natjecanjima koja se boduju za plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. U Ukrajini u gradu Lviv nastupilo je šest članova Marjana, a do pobjedničkog postolja stiglo ih je pet.

Izvrstan je još jednom bio Toni Kanaet koji je u kategoriji do 74 kilograma primio tek jedan jedini bod i uvjerljivo osvojio zlatno odličje. Zlatni je bio i Ahmad Mohammadi, Iranac koji nastupa u redovima Marjana. Bruna Vuletić je u kategoriji do 57 kilograma osvojila srebro što joj je ujedno i prva medalja u seniorskoj konkurenciji, a srebrna je i Matea Jelić u kategoriji do 67 kilograma kojoj je to prvi međunarodni nastup i prva međunarodna medalja otkad je prešla iz Knina u splitski klub. Prošlog vikenda je osvojila srebrno odličje na prvenstvu Hrvatske. Kolekciju medalja upotpunila je Ivana Babić koja je zauzela treće mjesto u kategoriji do 62 kilograma.

U sveukupnom poretku bodovi su se zbrajali Hrvatskoj, a ne klubovima. Muški su osvojili treće mjesto, a sveukupno je Hrvatska druga na Ukrajina openu.