Nadi treća ovosezonska titula

U subotu 31.svibnja u Sisku je održano  Prvenstvo Hrvatske u ragbiju 7. Na turniru je nastupilo 8 hrvatskih klubova raspoređenih u dvije skupine. U skupini A nastupili su RK Nada, RK Vilani, RK Sinj i RK Arena, a u skupini B igrali su HARK Mladost,RK Zagreb, RK Lokomotiva i domaćin turnira RK Sisak.

Turnir se igrao u tri faze: natjecanje po grupama, polufinalni ogledi te razigravanje za konačni plasman. U natjecanju po skupinama izdvojile su se 4 momčadi RK Nada i RK Sinj  iz skupine A te RK Zagreb i HARK Mladost iz skupine B. U prvom polufinalnom ogledu Nada je uvjerljivo svladala Mladost dok je momčad Zagreba u vrlo izjednačenoj utakmici zlatnim zgoditkom Mijića u produžetku svladala momčad Sinja. U trećoj fazi natjecanja  igrane su utakmice za konačan poredak.

Ističemo utakmicu za treće mjesto u kojoj je Sinj svladao Mladost rezultatom 12:7 te na kraju finalnu utakmicu gdje je Nada uvjerljivo svladala iscrpljenog Zagreba rezultatom 38:0. Na kraju sedmosatnog po igrače vrlo zahtjevnog i iscrpljujućeg  natjecanja Glavni tajnik HRS Većeslav Holjevac uručio  je medalje  za tri prvoplasirane momčadi te pobjednički pokal splitskoj momčadi. Trofej  za najboljeg igrača turnira dobio je igrač Nade Luka Lerotić

Nakon regionalne RRC lige, Prvenstva Hrvatske u Ragbi XV sada je osvojeno  i Prvenstvo Hrvatske u Ragbi-7.