Naš Hajduk: Milijun kuna više nego lani u projektu Za sva vrimena

U nedjelju 8.12. održana je Skupština Našeg Hajduka na kojoj je više od 100 članova sudjelovalo u donošenju plana Našeg Hajduka za 2020. godinu, a postavljeni su i ciljevi za ključne aktivnosti vezane za članstvo, otkup dionica te suvlasničku ulogu Našeg Hajduka. Predstavljeni operativni i financijski planovi izglasani su većinom glasova.

U najavi aktivnosti za 2020. godinu tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić predstavio je rezultate godine na izmaku.  

-       Najveći uspjeh ove godine je nedvojbeno projekt „Za sva vrimena“. Zajedničkim naporima svih nas članova na kraju ove godine s ponosom možemo reći da je donirani iznos za otkup u godinu dana narastao za više od milijun kuna, a ukupno je otplaćeno više od jedanaest milijuna kuna. Uz to, u projekt se uključilo 900 novih donatora, naglasio je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Za 2020. godinu Naš Hajduk je pripremio cijeli niz aktivnosti i novosti, kako za članove tako i za donatore u projektu Za sva vrimena i sve ostale navijače Hajduka.  

-       Zahvaljujući radu volontera i djelatnika u Odjelu za članstvo i ove godine Hajduk ima više od 31000 članova, a u sljedećoj godini uz potporu kluba te brojke mogu biti i na dosta višim razinama. Otvaranje parka „Za sva vrimena“ obilježit će 2020. godinu, to je za nas povijesni događaj jer naš park se otvara samo jednom, a time potvrđujemo kako je Hajduk naš klub za sva vrimena, zaključio je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić