Ne propustite turnir ragbijašica na Starom placu

Četvrti međunarodni turnir ragbija 7 za žene - Women Split 7s održat će se 18.4.2015.

Do sada je Splitu i okolnoj ragbijaškoj publici već poznato da postoji ragbijaški turnir u travnju koji nikako ne želite propustiti! Spoj ragbija 7, sunca, mnoštva lijepih djevojaka, adrenalina, dobre zabave, druženja i glazbe sveli smo pod zajednički nazivnik - WOMEN SPLIT 7s!

Ove godine na turniru će nastupiti 5 ekipa djevojaka iz 4 države. Uz domaću Nadu tu su i reprezentacija Crne gore te klubovi ŽRK Beograd,  RK Partizan i RK Čelik dok je u posljednjim trenutcima PRŽK Sarajevo otkazao zbog financijskih poteškoća.

Domaće igračice, izabranice trenera Nikole Denića, s nestrpljenjem iščekuju svoj prvi ovogodišnji javni nastup nakon poduže pauze. Ne dvojimo da će subotnji turnir privući pažnju sportskih znatiželjnika da vide kako se cure snalaze s ragbi loptom. Za one koji nisu do sada imali priliku upoznati se sa ovim atraktivnim ekipnim sportom koji će se igrati na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Janeiru, WOMEN SPLIT 7s je prava prilika. Treneru i izborniku Deniću ovo će ujedno poslužiti kao test spremnosti igračica prije utakmica Hrvatskog prvenstva, ali i Europskog prvenstva koje je na redu u lipnju.

Svim navijačima ali i znatiželjnicima u Splitu i okolici, poruka je jasna: Budite 18.4. na Starom placu i dajte podršku domaćim ali i svim ostalim djevojkama koje će vas, vjerujte, iznenaditi svojim mogućnostima da iz visokih peta uskoče u kopačke te vas ragbijaškim potezima i svojom igrom "obore s nogu".

Raspored i satnica utakmica:

Match 1          12:30   Nada-Partizan          
Match 2          12:50   Crna Gora-Čelik      
Match 3          13:20   Partizan-Crna Gora 
Match 4          13:50   Beograd-Nada                                              
Match 5          15:40   Crna Gora-Beograd 
Match 6          16:00   Čelik-Partizan           
Match 7          16:30   Beograd-Čelik           
Match 8          16:50   Nada-Crna Gora      
Match 9          17:10   Partizan-Beograd     
Match 10        17:30   Čelik-Nada