Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - Everton

Za uzvratni susret Play-offa Europske lige koja će se odigrati na stadionu Poljud između HNK Hajduk i Everton FC u četvrtak, 24. kolovoza u 21 sat primjenjuju se pravila organizacije utakmice visokog rizika, koje uključuju dodatne mjere osiguranja na stadionu i izvan njega.

- Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle velike gužve prilikom ulaska (preporuka MUP-a dva sata prije utakmice)

- Ulazi na stadion bit će otvoreni najmanje 2 sata prije utakmice.

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.

- Ulaznicu moraju imati i djeca.

- Prilaz stadionu automobilima bit će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

- Bit će omogućen pristup na sve ulaze koji pripadaju sektoru ulaznice (ZAPAD, ISTOK, SJEVER, JUG) uz obvezu sjedenja na numeriranoj sjedalici naznačenoj na ulaznici (red, sjedalo) izuzev gledatelja s PRINT-AT HOME ULAZNICAMA za koje je omogućen ulazak na za to predviđenim ulazima prema posebnim pravilima ulaska.

Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa stadiona za slučaj nepridržavanja prethodno navedenog.

- Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata te poruka uvredljivog sadržaja.

- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojima se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama osiguranja i policije, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

 

Posebna obavijest za gledatelje s Print at home ulaznicama

 

Mole se gledatelji koji imaju kupljenu PRINT AT HOME ulaznicu (online) za utakmicu Hajduk - Everton da se pridržavaju pravila i uputa organizatora sljedećih pravila ulaska na stadion.

Za sve gledatelje koji imaju kupljenu PRINT AT HOME (online) ulaznicu će biti omogućen ulazak ISKLJUČIVO na za to predviđenim ulazima:

- Gledatelji koji imaju kupljenu online ulaznicu za ZAPADNU TRIBINU mogu ući isključivo na ulaz B.

- Gledatelji koji imaju kupljenu online ulaznicu za ISTOČNU TRIBINU mogu ući isključivo na ulaze S i T.

- Gledatelji koji imaju kupljenu online ulaznicu za JUŽNU TRIBINU mogu ući na ulaz U.

Gledatelji koji eventualno imaju problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. Dežurni operateri bit će na usluzi najmanje dva sata prije utakmice kako bi se u najkraćem roku detektirali problemi ili zapreke ulaska/neočitavanja servisnih kodova i drugih sličnih slučajeva.

 

Više informacija potražite na hajduk.hr.