Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - FCSB

Za susret 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu koji će se odigrati na Poljudu između HNK Hajduk i FCSB ( četvrtak, 9. kolovoza u 20.45 sati) Hajduk poziva sve gledatelje da uvaže sljedeća pravila: 

Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle velike gužve prilikom ulaska na stadion (2 sata prije utakmice).

- Kako bi se izbjegle gužve pri ulasku na stadion, dodatna mogućnost izbjegavanja gužvi je ulazak po sektorskom principu ulaznice. Npr. imate ulaznicu za sektor/ tribinu ISTOK, ulaz P. na ulazu P se stvaraju goleme gužve (riječ je o centralnom ulazu sektora ISTOK) Ukoliko procijenite da je manja gužva na susjednom ulazu npr. S, neovisno što imate ulaznicu za ulaz P, s istom možete ući preko sustava kontrole ulaska na susjedni Ulaz S.

- Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa stadiona za slučaj ne pridržavanja prethodno navedenog.

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica

- Ulaznicu moraju imati i djeca. Za djecu bez ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion bez važeće ulaznice. Klub je omogućio kupnju dječjih ulaznica po cijeni 50% umanjenoj u odnosu na cijenu za odrasle (SJEVER, ISTOK, ZAPAD) te po simboličnoj cijeni od 10 kuna za Obiteljsku tribinu (ulaz U)

- Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

- Prilaz stadionu automobilima bit će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

Napomena:

Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. Dežurni operateri bit će na usluzi najmanje 2 sata prije utakmice kako bi se u najkraćem roku detektirali problemi ili zapreke ulaska/neočitavanja servisnih kodova i drugih sličnih slučajeva.

Više informacija potražite na hajduk.hr.