Omišani organiziraju tribinu na temu financijskih rezultata Hajduka i projekta Za sva vrimena!

Hajdučko druženje u Omišu: predstavljanje financijskih rezultata Hajduka, projekta "Za sva vrimena", a za najsretnijeg donatora – treći dres!

 

DPH Omiš sprema veliko hajdučko druženje u Ilirskom sjemeništu na Priku u ponedjeljak,31.07.2017. od 19.11 sati, a najsretniji sudionik novog projekta, otići će doma bogatiji za treći dres Hajduka, onaj crni navijački.

 

Naime, ekipa Društva prijatelja Hajduka iz Omiša pripremila je tribinu povodom nedavno obavljenih pozitivnih rezultata financijskog poslovanja Hajduka, kao i početka projekta "Za sva vrimena", odnosno nastavak otkupa dionica kluba.

 

Prezentaciju ključnog  projekta u kojeg se već uključio veliki broj navijača i članova održati će predstavnici udruge Naš Hajduk, a za članove DPH Omiš koji su  se to večer priključe donacijama kao i one koji su se ranije prključili, organizirana je i nagradna igra. Najsretniji će na kraju dobiti dres treće garniture Hajduka, onaj s imenima donatora prve akcije.

 

Samu prezentaciju financijskih rezultata Hajduka, kao i pojašnjenje što to znači u kontekstu današnjeg nogometa, pojasnit će ekipa iz DPH Omiš, pa sve zainteresirane pozivaju da im se pridruže i iz prve ruke čuju detalje projekta, te brojne važne i zanimljive informacije i zanimljive brojke koje se ostvaruju u modernom nogometu.