Otac iznenadio djecu imenima u hajdukovom Parku, oni mu vratili istom mjerom!

Čapljina je snažno zakoračila u godinu s akcijom učlanjivanja u kojoj su stigli do 520 članova u jednom danu.

-  Nema neke velike tajne oko broja članova, bitna je emocija kao kad svih nas, ustrajnost i par entuzijastičnih momaka. Oni su najzaslužniji da se to odradi organizacijski kako treba, a inače je čitava Hercegovina bila suprotna nekakvim uvriježenim mišljenjima. Oduvijek je bila bila. Rastemo iz godine u godinu. Iduće godine, ako nam date dva printera, prestići ćemo i Vitez, samo da znate, našalio se  Dubravko Bošnjak.

Uz sjajnu akciju učlanjivanja ekipa iz Čapljine odlučila je upisati i ime Torcide Čapljina u navijački Park čime su i ime svoga grada i lokalne ekipe Torcide zauvijek vezali uz Hajduk. Pored toga, brojni navijači doniraju i za sebe, a među njima se ističe obitelj Bošnjak koja je cijela upisana u Park.

Otac Dubravko iznenadio je kćer Luciju i sina Nikolu njihovim imenima u Parku.

  • Kao i kod svih, tako i kod nas, naša priča nije krenula sa mnom već s mojim djedom koji je kao šegrt došao iz malog mjesta iz Hercegovine ovdje u Split. Zaljubio se u grad, ljude, a hvala Bogu, i u Hajduk. Tu je ljubav prenio i na mog oca koji je dignuo tu ludost na malo veći nivo, a ja na još veći. Mislio sam je taj nivo najveći, međutim, moja su me djeca prestigla u tome. To je jedan kontinuitet priče koja se morala nastaviti i normalan je slijed bio pločica s imenima. Njihova mi imena u Parku znače sve na svijetu, danas sam najponosniji čovjek na svijetu, ispričao je Dubravko.

Lucija i Nikola su čekali pravu priliku, očev rođendan, i uzvratili mu istom mjerom.

  • Kada smo davno saznali da će naša imena biti u Parku, bili smo jako iznenađeni i to nam je bio najljepši poklon koji smo dobili u životu. Istog trena odlučili smo ocu uzvratiti za taj poklon i iznenadili ga za rođendan. To je zaista najmanje što smo trebali učiniti kao zahvalu za ljubav prema Hajduku koju je prenio na nas, rekla je Lucija.

Broj imena u Parku premašio je 2100, a svakim danom sve više navijača rezervira svoja mjesta pa tek 3 % aktivnih članova još uvijek ima priliku naći se u Parku. Ako i vi želite biti među njima svoje mjesto možete rezervirati s 20 eura mjesečne donacije na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.