Poslastica na otvaranju ragbi sezone na Starom placu

Splitski ljubitelji ragbija dobili su poslasticu na otvaranju jesenske sezone, po prvi put publici na Starom placu predstavit će se mađarska momčad Karc iz Kecskemeta. Malo je dostupnih podataka o najnovijoj prinovi u regionalnoj RRC ligi, zna se da su klub osnovali studenti Elektotehničkog fakulteta u Kecskemetu 1978. godine, te da  je jednom bio i prvak Mađarske (1998.god.).

Trener momčadi je Kristian Nemeth koji je ujedno i kapetan, a igrat će na poziciji spojke (br. 9) nasuprot našeg Vedrana Antića. Pored kapetana najbolji igrači mađarske momčadi su krilo igrač br. 6  Danile Toth, te Attila Refi na poziciji zatvarača br. 8  ili popularnije na mjestu "čepa".  Prema ovim informacijama očito je da su igrači jača strana mađarske momčadi te da će oni preferirati čvršću napadačku igru na užem prostoru koristeći snagu i težinu.

Podržite najbolju momčad regionalne RRC lige ove subote u 15:30 sati, a već tradicionalno, u poluvremenu će nastupiti Nadaline, dok će se nakon utakmice predstaviti najmlađi pripadnici Nadine škole.