Prijavite se na Satarluk

Zadnje kolo Dalmatinske Trail Lige, utrka Satarluk u organizaciji HPD „Mosor“ i Općine Klis,održati će se 28. rujna 2019. 

"Kozjak će vas možda prevariti na prvu – djeluje dosta pitomo, ali kad zakoračite na bilo koju od njegovih staza iznenadi vas raznolikost koju pruža: trčljivi single trackovi, tehnički zahtjevni dijelovi grebena, brojni usponi i spustevi čije kombiniranje zacrveni i najspremnije.. A kada tome još dodamo pogled na Split i otoke jasno je da Kozjak predstavlja idealno igralište za trail trkača.
Staze su ostale nepromijenje jer je osnovna ideja da se prate rekordi staze, a od ove godine će se osim Velike staze, nagrađivati i Srednja Staza.
Satarluk će imati 3 dužinske kategorije za “satrat” se i to: Mala staza (kružna staza koja starta i završava sa Kliške tvrđave duga 10km i sa 500m+ uspona), Srednja staza (duga 25km s 1200m+ uspona, a starta od prijevoja Malačke pa do Klisa) te Velika staza (duga 35km s 1700m+ uspona, a starta iz Labina pa sve do Klisa gdje će natjecatelji biti prebačeni vlakom na start).
Cilj za sve kategorije je unutar Kliške tvrđave, gdje će po završetku utrke, biti druženje, topli obrok i dodjela nagrada, a ujedno i proglašenja pojedinačnih i timskih pobjednika Dalmatinske trail lige."- poručuju organizatori.


Prijave za Satarluk su otvorene, a možete se prijaviti na ovom LINKU! Više informacija o samoj utrci dostupni su na Facebook stranici utrke.

Za sve koji do 22. rujna izvrše prijavu i uplate startninu osigurana je majica.