Ragbijaši Nade dobili novog sponzora

City Center one postao je ponosni Zlatni sponzor jednog od najuspješnijih splitskih klubova – ragbi kluba Nada koji je već 14 godina za redom prvak Hrvatske te je osvojio brojna druga priznanja. Kako bi se na pravi način obilježilo prijateljstvo ova dva simbola Splita te kako bi se posjetitelji upoznali s ragbijem u subotu je organizirano druženje s ragbijašima uz brojne popratne aktivnosti.

Posjetitelji City Centera one Split tako su doznali sve što ih je oduvijek zanimalo o ovom sportu, najmlađi posjetitelji sudjelovali su u natjecanjima te osvojili bogate nagrade, brojni su se odlučili da je upravo ragbi sport za njih, a klubu je i službeno predan sponzorski ček. Cilj City Centera one je pomoći daljnji rad kluba, uključivanje mladih generacija u ovaj zanimljivi sport te pridonijeti nastavku sjajnih rezultata ragbi kluba Nada.

Trenutno klub Nada okuplja 9 različitih ekipa, a posebno mjesto među njima našao je i ženski ragbi tim. Kraj svibnja seniori Nade provest će u St. Petersburgu na natjecanju European Sevens Champions Trophy 2016., a brojni posjetitelji City Centera one ispratili su ih riječima podrške i poželjeli im puno sreće i uspjeha.