Špiro Guberina zauvijek u navijačkom Parku!

Park Za sva vrimena opet je bio središte najljepših hajdučkih emocija. Na svečanosti dodjele zahvala donatorima brojni navijači upisani su u Park, koji svakim novim imenom postaje sve ispunjeniji.

Navijači su primili repliku pločice sa svojim imenom i prezimenom, identičnu onoj koja se nalazi u parku Za sva vrimena i koja ostaje zauvijek na Poljudu. Svaka od replika imat će posebno mjesto u njihovim domovima, uredima i na brojnim drugim mjestima na kojima će ponosno istaknuti ovaj hajdučki znamen.

Na samom početku dodjele okupljenima se obratio tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

- Svi smo mi tu dio Hajduka i s posebnim ponosom ćemo vam danas uručiti vašu pločicu s kojom ulazite u hajdučku vječnost. Park je otvoren prije nešto više od godinu dana i svakim novim imenom postaje ljepši i vrjedniji spomenik navijačkoj ljubavi prema Hajduku, kazao je Domikulić.

Svaki navijač koji je svoje ime upisao u Park jedinstvena je priča, a jedna od njih je i rođendanski poklon za gospodina Vjekoslava Mazića kojeg su pripremili supruga i sin.

-       Bio sam iznenađen i ovo je zaista najbolji mogući rođendanski poklon. Cijela naša obitelj je uvijek uz Hajduk i svaka najmanja sitnica prilagođava se Hajduku, ispričao je otac Vjekoslav.

Među brojnim poznatima koji su svoje ime zauvijek ostavili uz Hajduk svakako će se posebno isticati i ono velikog glumca i zaljubljenika u Hajduk, Špira Guberine, čije ime su upisali navijači iz DPH Šibenik.

-       Jednom je Špiro kazao da bi htio živjeti vječno i zauvijek drukati za Hajduk. Za njega nikada nije bila upitna pripadnost Hajduku, posebno kada znamo da ga je proslavila uloga u Velom mistu, koje je inspirirano i Hajdukom, prisjetio se sin Boris Guberina.

Za kraj je priređeno iznenađenje koje je pripremano više od mjesec dana pa je tako Dina Lokin uspješno iznenadila i ostavila bez riječi zaručnika Darka Rodića.

-       Nisam posumnjao u niti jednom trenutku što mi se sprema. Ostao sam bez riječi i presretan sam što će se moje ime naći u Parku svih navijača Hajduka, rekao je vidno iznenađeni Darko Rodić.

Nakon svake svečanosti brojke rastu, a trenutno je donirano više od 20 milijuna kuna, u nepunih 6 godina. Više od pet tisuća donatora je sudjelovalo i dalje sudjeluju u projektu, a svoje ime u Parku osiguralo je više od 1700 navijača.

Svi oni koji im se žele pridružiti to mogu učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.