Tour of Croatia traži volontere

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia traži volontere!  Treće i dosad najveće izdanje ove sportske manifestacije povezat će 12 gradova tijekom 6 dana, a zainteresiranima omogućiti da upoznaju biciklističke zvijezde, postanu važan dio utrke te dobiju jedinstven uvid iza kulisa ovog kompleksnog sportskog događanja. Ovogodišnje izdanje međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia održat će se od 18. do 23. travnja u 6 etapa diljem Hrvatske, a detalji po trasi bit će otkriveni uskoro.

Jedinstvena je ovo prilika za sve zaljubljenike u biciklizam i one koji će to tek postati, a žele steći nova znanja i vještine u dinamičnom okruženju, ali i upoznati nove ljude i dobro se zabaviti. Zainteresirani se mogu pridružiti timu volontera u gradu koji im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja. Gradovi, mjesta i lokacije za koje se traže volonteri su Osijek, Koprivnica, Ludbreg, Trogir, Makarska, Imotski, Zadar, Crikvenica, Umag, Poreč, Učka, Rijeka, Opatija, Samobor i Zagreb. Prijave se primaju do 31. ožujka, a prijavnica s detaljnim uputama se može ispuniti ovdje

Ukupno će biti odabrano 420 volontera (70 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a njihov će volonterski angažman biti upisan i u volontersku knjižicu. Organizatori volonterima osiguravaju hranu, piće, majicu TOC 2017, zahvalnicu i nezaboravno iskustvo.

Sve informacije o utrci mogu se pronaći na www.tourofcroatia.com te na službenoj Facebook stranici.