U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - FCSB - do nedjelje ekskluzivno za članove

Započela je prodaja ulaznica za prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu Hajduk - FCSB koja je na rasporedu 9. kolovoza na Poljudu s početkom u 20.45 sati. 

Od petka do nedjelje ulaznice za utakmicu ekskluzivno mogu kupiti samo članovi Hajduka (online i na svim prodajnim mjestima). Za potrebe prodaje Odjel za članstvo će raditi u petak do 20 sati, u subotu od 8 do 15 sati te u nedjelju od 14 do 21 sati. Od ponedjeljka ulaznice idu u slobodnu prodaju. 

Svi članovi Hajduka mogu preuzeti jednokratni kod na članskom sučelju te mogu kupiti jednu ulaznicu uz predočenje koda. S kodom koji ste dobili na članskom sučelju može se obaviti kupnja na platformi ticketshopa i na svim prodajnim mjestima uz predočenje koda. - Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja  i nakon toga dobiti potrebni kod. Vrijedi pravilo jedan član/jedan kod/jedna ulaznica. Ukoliko želite kupiti ulaznicu za drugog člana ili više njih potrebno je predočiti njihovu člansku iskaznici i dodijeljeni kod.

Za slučaj problema s kodom i nemogućnost realizacije kupnje temeljem koda, otvorena je posebna e-mail adresa kod@nashajduk.hr.

PRODAJNA MJESTA: 

Ticketshop.hr   (na linku možete pronaći prodajna mjesta)

Online    

- Odjel za članstvo na Poljudu

- Cro Fan Shop (Marmontova ulica i City Center one)

PRODAJA ULAZNICA NA DAN UTAKMICE:

- Odjel za članstvo na Poljudu 

- Kućice oko stadiona od 19 sati.

JUG – U ULAZ

Cijena u pretprodaji zaključno s 8. kolovoza 2018. u 23:59 sati:

- odrasli - 90 kuna

- djeca mlađa od 15 godina - 10 kuna

Dan utakmice: 

- odrasli - 100 kuna 

- djeca mlađa od 15 godina - 10 kuna

SJEVER

Cijena u pretprodaji zaključno s 8. kolovoza. u 23:59 sati: 

- odrasli 90  kuna

- djeca mlađa od 15 godina - 45 kuna

Dan utakmice:

- odrasli - 100 kuna

- djeca mlađa od 15 godina - 50 kuna

ISTOK

Cijena u pretprodaji zaključno s 8. kolovoza 2018. u 23:59 sati: 

- odrasli 130 kuna 

- djeca mlađa od 15 godina - 65 kuna.

Dan utakmice: 

- odrasli 140 kuna 

- djeca mlađa od 15 godina - 70 kuna

ZAPAD

Cijena u pretprodaji zaključno s 8. kolovoza 2018. u 23:59 sati: 

- odrasli 150 kuna 

- djeca mlađa od 15 godina - 75 kuna

Dan utakmice:

- odrasli 160 kuna 

- djeca mlađa od 15 godina - 80 kuna.

NAPOMENE:

- Sezonske ulaznice vrijede za ovu utakmicu i s njima se ulazi na stadion. Na sljedećoj poveznici možete pronaći sve informacije vezano uz sezonske pretplate - PRETPLATE . U ovom trenutku Hajduku ima preko 6.000 korisnika sezonskih ulaznica u novoj sezoni.

- Cijena dječje ulaznice za tribine Sjever, Istok, Zapad iznosi 50% redovne cijene ulaznice za odrasle, dok za Obiteljsku tribinu vrijedi fiksna cijena u iznosu od 10 kuna (vrijedi za djecu do 15 godina).

- Za slučaj da član nema pristup internetu, kod kojim ostvaruje pravo na kupnju ulaznice može preuzeti isključivo u Odjelu za članstvo uz predočenje članske iskaznice. 

- Ispričavamo se navijačima zbog tehničkih poteškoća pri ulazu na stadion na utakmicu Hajduk - Slavia zbog čega je dio gledatelja kasnio na početak samog susreta. Vjerujemo da se u idućim dvobojima poteškoće neće ponavljati.

- Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. Dežurni operateri bit će na usluzi najmanje 2 sata prije utakmice kako bi se u najkraćem roku detektirali problemi ili zapreke ulaska/neočitavanja servisnih kodova i drugih sličnih slučajeva.

Također u prodaji su ulaznice za prvu utakmicu 2. kola HT Prve lige Hajduk - Lokomotiva koja je na rasporedu u nedjelju 5. kolovoza s početkom u 21 sat.

Više informacija potražite na hajduk.hr