U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo

Nogometaše Hajduka u nedjelju na Poljudu čeka novi prvenstveni ogled, a protivnik Bijelima je momčad Slaven Belupa. Susret je to 22. kola SuperSport HNL, a početak je zakazan za 15 sati. Prodaja ulaznica je u tijeku, a do dana utakmice pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi Kluba kojih je sada preko 87 tisuća nakon nešto više od mjesec dana učlanjivanja u novoj kalendarskoj godini.

Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju. 

Kako bi iskoristili svoje pravo prvokupa ulaznice, prilikom kupovine trebate pripremiti svoj članski broj i datum rođenja. Vodič za online kupovinu ulaznice možete pogledati ovdje. Ako niste još dobili svoju člansku iskaznicu, članski broj možete saznati na nekoliko načina koji se mogu pročitati ovdje.

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr. Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na "SIDI NA MOJE MISTO". Više pročitajte na: SIDI NA MOJE MISTO.

Više informacija pročitajte na hajduk.hr.

FOTO: Maja Prgomet