Vratari Hajduka za Velikog Vladimira

Na inicijativu trenera iz Hajdukove vratarske škole ime jednog od najvećih ikada koji je stao među vratnice upisano je u park Za sva vrimena. Naravno, riječ je o Vladimiru Beari ili kako su ga s potpunim pravom zvali Veliki Vladimir.

-       Vladimir Beara nam je uzor prema kojem stremimo i na kojeg se ugledamo. Sretni smo što je vratarska škola ponijela njegovo ime i što će njegovo ime biti među tisućama navijača urezano na Poljud zauvijek, rekao je trener iz Hajdukove škole vratara „Vladimir Beara“.

Upisivanjem Vladimira Beare u park Za sva vrimena formiran je i najveći trolist Hajduka koji je ikad zajedno igrao. Među navijačima naći će se imena Frane Matošića, Bernarda Vukasa i od danas Vladimira Beara.

-       Kada smo krenuli s prikupljanjem za ime Vladimira Beare odmah su se uključili vratari svih generacija i iznos je praktički skupljen u jednom danu što pokazuje koliko nam svima on znači, prenio nam je kolika je Bearina važnost trener iz škole vratara „Vladimir Beara“.

Ako još uvijek nisi postani donator na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ i možda se baš tvoje ime nađe uz najveća imena iz Hajdukove povijesti.