Za sva vrimena: Društva prijatelja Hajduka diljem Hrvatske zajedno za projekt Naš Hajduk i tematski park!

Osim odličnih rezultata brojnih akcija učlanjivanja, obaranja rekorda i sve brojnije hajdučke obitelji, Društva prijatelja Hajduk marljivo rade i na projektu otkupa dionica. Ne čudi stoga da su proteklog vikenda napravili pravi šušur u Odjelu za članstvo i da je tematski park dobio nekoliko novih „stanara“.

Iz Slavonskog broda čak dva. Točnije, puni iznos od 7.500 kuna uplatilo je Društvo prijatelja Hajduka i tamošnja Torcida.

-    Ponosni smo što će se u Tematskom parku naći jedno uz drugo imena DPH i Torcida Slavonski Brod. Zajedno smo na donatorskoj večeri 28.12.2017. pokazali da sve generacije žive Hajduk u našem gradu i prepoznaju važnost akcije "Za sva vrimena". Zahvaljujemo svima koji su svojim donacijama na Donatorskoj večeri omogućili upisivanje imena u Tematskom park.

Inače, DPH Slavonski Brod ove godine obilježava 20 godina od osnutka, a veliku obljetnicu na koju pozivaju sve članove i prijatelje iz drugih gradova  da se pridruže u proslavi 17.3. na "Biloj noći" Hajduka u Slavonskom Brodu.

S drugog kraja zemlje, iz DPH Dubrovnik također donacija cijelog iznosa.

-    Nema većeg ponosa, ali ni obaveze za navijača Hajduka od sudjelovanja na ovaj način u projektu. Nadamo se da s ovim samo počinjemo i da će se uz ime našeg Grada naći i imena brojnih njegovih stanovnika koji vole Hajduk, rekli su nam gospari.

 

Predstavnici otoka ovaj put bili su članovi iz DPH Pag.

-    U priču je za sada uključeno dvadesetak osoba i radimo na tome da ih bude bar 50 sa mjesečnim donacijama. Održavamo 4-5 murala i u planu su nam novi. Radimo razne humanitarne akcije npr.za Božić smo uz pomoć Tommy-a darovali djecu u paškom vrtiću i djecu sa posebnim potrebama u osnovnoj školi, ispričali su dodajući da su oni, a na taj način i Hajduk, prisutni na skoro svim akcijama u gradu Pagu bilo humanitarnima bilo ekološkim čišćenje mora i šetnice.


 

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.