3P SPLIT 2018 KONFERENCIJA: Zeleno poduzetništvo

3P SPLIT 2017 KONFERENCIJA: ''Zeleno poduzetništvo“ održat će se  16. i 17. ožujka 2018. s početkom u 10:00 na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Program #3PSplit započet je 2013. g. s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih te je kroz pet godina okupio preko 1500 posjetitelja te prerastao u udrugu posvećenu promicanju poduzetničke inicijative. Program je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, malim poduzetnicima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.

Ovogodišnja, 6. konferencija 'Zeleno poduzetništvo' organizirana je kroz suradnju Udruge s partnerima, Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Ekonomskim fakultetom u Splitu. Kroz teme: Istine i zablude o (zelenom) poduzetništvu, Društveno odgovorno poslovanje i Green Marketing, Održivi turizam, Tehnološka rješenja u kontekstu zelenog poduzetništva, Izazovi poduzetništva, Kako se istaknuti na tržištu u 2020.?, Mogućnosti financiranja u zelenom poduzetništvu,  naši predavači predstaviti će polaznicima temeljne segmente poduzetništva.

Predavači na ovom programu su poznata imena iz svijeta poduzetništva i ostalih državnih i ostalih institucija koji nam pomažu u promoviranju poduzetništva i samozapošljavanja u lokalnoj zajednici. Osim stručnjaka iz prakse u našem programu sudjeluju i predstavnici raznovrsnih institucija i poduzeća koji ukazuju na značaj suradnje i networkinga u poticanju poduzetništva.

U sklopu konferencije će biti organiziran besplatni Speed Date Consulting, kroz koji će naši predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek namjeravaju to postati. 

Osim Speed Date Consultinga ove godine pozivamo poduzetne srednjoškolce i studente da svoje poduzetničke ideje predstave stručnom žiriju na  #3P Case Study Challengeu.

Pohađanje programa je besplatno, a prijave su otvorene do 15. ožujka 2018. godine. Polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju.

Sve dodatne informacije pronađite na web stranici ili na Facebooku .

Prijavite se za sudjelovanje na 3PSplit konferenciji.

Prijavite se na Speed Date Consulting.

Prijavite se na Case Study Challenge.