Akcija „Split Style By MoSt“ u subotu na Rivi

Udruga MoSt u subotu, 25. lipnja, s početkom u 18 sati, na splitskoj Rivi (zapadni dio), organizira promotivno - prodajnu akciju pod nazivom 'Split Style By MoSt'. Uz promociju jedinstvenih proizvoda, ovaj put vas očekuje i opušteno druženje uz glazbu, koktele i nagradne igre za djecu. 

Kao i u prethodnim akcijama, osnovni cilj je promocija proizvoda izrađenih u tiskari naše Udruge, a najvažnije od svega je kako će prodavači biti korisnici svih socijalnih programa Udruge MoSt. Dio prikupljenih sredstava ide za nabavku novih proizvoda i materijala za tisak, a drugi dio direktno našim korisnicima. 

Split Style By Most kao ambasadori solidarnosti i volonterstva do sada su podržali mladi splitski sportaši i sportašice: Toni Kanaet, Petra Marendić, Dino Sinovčić, Paula Jukić, Tonči Stipanović, Filipa Merčep, Ivan MikulićDina Levačić. Za ovu akciju, u ulozi ambasadora, pridružili su nam se i judo prvakinja i olimpijka Barbara Matić i gimnastičarska prvakinja i olimpijka Ana Đerek. Neki od ambasadora će se pridružiti i na akciji od 19.30 sati.

FOTO: Miroslav Lelas i Milan Šabić