Biberon Cakes Bar u Splitu

Biberon Cakes je lanac slastičarnica raznolike ponude u kojoj gosti mogu uživati u velikom izboru torti , kolača, specijalnih kava i čokolada te sladoleda. 

U Splitu nas možete pronaći na više lokacija (Mercator, KBC firule); u Mall-u na 2.katu  te u novootvorenom Biberon Cakes Baru na 3.katu. 

Naši vjerni gosti već par godina uživaju u slatkim kombinacijama klasičnih torti, a veseli nas što smo postali nezaobilazni za različite svečane prigode, od vjenčanja, krštenja, rođendana do evenata koji se slave uz Bokun Slatkog Biberon Cakesa
Najdraži likovi iz crtića, modni dodaci ili cvjetni aranžmani, ništa nije preveliki izazov za vješte ruke Biberonovih slastičarki. 


U novom Cakes Baru očekuje Vas Bokun slatkog čak i za nepca najprobirljivijih. Vodimo Vas kroz našu splitsku štoriju uz zavodljive okuse bio organic torti; Jube jubavi od zavodljive ruže,  zatim Mirakula -  spoj dalmatinskih okusa, smokve, rogača u čokoladi, pa do rustikalne Dežragcije od lješnjaka i pistachia. Za one koji paze na prehranu ali se ne žele odreći slatkog, tu je gluten free božastvena tamna čokolada  u Kolajni o'arančini i Amandin od badema sa raskošnom malinom.  

Prvi smo u hrvatskoj krenuli u proizvodnju dnevno svježeg Bio organic sladoleda, sladoleda za vegane, te Olvi sladoleda. Linija Olvi je uistinu posebna jer taj sladoled ne sadrži mlijeko i nijedne druge masnoće , već maslinovo ulje koje daje punoću i raskoš okusa. Sigurni smo da nakon prvog kušanja više nećete htjeti ni jedan drugi sladoled. Došlo je vrijeme kada je najvažnije da sladoledi i slastice koje jedemo budu prava zdrava poslastica. 

Uz Biberon Cakes to si sada možete i morate priuštiti. Vidimo se!