Bratska ljubav i hajdučko iznenađenje!

Članstvo Hajduka nezaustavljivo buja i bliži se brojci od 100.000, koju su prošle godine Hajduk i njegovi navijački dosegnuli krajem rujna.

Pored ispunjavanja svoje članske dužnosti, navijači svaki mjesec u projektu "Za sva vrimena" doniraju preko 60.000 €, čime su već sada vlasnici 30,60 % dionica Hajduka. Donacijama ujedno osiguravaju mjesto u navijačkom parku na Poljudu, u kojem je ostalo manje od 1.000 slobodnih mjesta. Nekoliko puta godišnje okupe se na Svečanoj dodjeli u Parku i prime repliku svoje pločice s imenom.

Uoči skorašnje svečane dodjele pločica u Parku donosimo vam jednu priču o iznenađenju, koje će akteri pamtiti "za sva vrimena".

Frano Miletić repliku pločice sa svojim imenom i prezimenom dobio je na vlastitu vjenčanju, kao poklon od brata Dubravka.

 

"Poznavajući svoga brata, koji je sve ovo i organizirao, slutio jesam da će biti neko iznenađenje, ali ovo što je bilo nisam mogao sanjati ni u najluđim snovima. Ja i jesam mjesečno uplaćivao za ime u Parku (imao rezervirano mjesto), ali brat se dosjetio i uplatio ostatak da ime dođe čim prije u Park, a pločicu dobijem na dan svadbe. I to kako! Iznenađenje je bilo spektakularno… Riječi su suvišne, jednostavno nešto neopisivo i nevjerojatno. Hvala im do groba", prepričao je Frano Miletić, koji, naravno, stiže na svečanost 2. ožujka.

"Da, naravno, nema veze što sam pločicu već dobio. Stižem svakako, a još i Hajduk igra taj dan.“

Otkrio je Frano još nešto: "Supruga mi je navijačica Dinama. Ona je znala da se sprema iznenađenje i bila je jako sretna zbog mene jer zna da mi je Hajduk, malo je reći,  sve u životu. Osjetila je i ona pravu hajdučku ljubav."

Frano i Dubravko porijeklom su iz Hercegovine, u kojoj je nedavno održana najveća Bila noć. U Međugorju se okupilo preko 700 uzvanika.

"Nažalost, zbog posla na Biloj noći u Međugorju nisam bio. Naravno da su dolazila videa i slike da svi vide da Hercegovina živi i diše za Hajduka i da je cijela u bilom", poručuju braća Miletić.

Ako i vi imate ideju iznenaditi blisku osobu i dovesti je na svečanu dodjelu pločica 2. ožujka - požurite. Do kraja ove srijede 21. veljače stignete izvršiti uplatu na -> https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/