Britanski stručnjak Harry Roberts gostuje na Tinelu

Nakon drugog Tinela uz odličnog Nemanju Jehličku, sljedeći na repertoaru je britanski stručnjak Harry Roberts, urednik bloga CSS Wizardry koji je jako brzo postao premijerno mjesto za sve fanove CSS arhitekture i praćenja performansi web stranica.

Harry je unatoč svojim godinama već odavno stekao reputaciju jednog od najboljih CSS programera na svijetu. Svoju karijeru je započeo sa sedamnaest godina, a već do svoje dvadesete je radio u Sky broadcasting kao Senior developer. Njegov portfolio uključuje rad s klijentima kao što su Google, BBC i Ujedinjeni narodi s kojima je radio na nadogradnji njihovog korisničkog sučelja.


Kao freelance developer, 2014. godine je nagrađen od strane the Net awards kao najbolji mladi programer godine. Osim programerskih poslova, Harry se proslavio kao konzultant i speaker na više od 60 internacionalnih konferencija.

Treći Tinel je na rasporedu 23. kolovoza, a već tradicionalno će se održati u Locastic uredu u Splitu. Tema predavanja je “Zašto je brzina važna?” (Why fast matters), a u tom predavanju će predstaviti koncept brzine web stranica i aplikacija, te na koje sve načine se može unaprijediti i ubrzati.

Ulaz na Tinel Meetup #3 je slobodan, ali da bismo predvidjeli okviran broj posjetitelja, potrebno je potvrditi dolazak na stranici eventa.

Tinel #3 event info & agenda:

Datum: 23. Kolovoza 2017.
Početak: 19:00h
Lokacija: Locastic HQ - Lovački put 7, 21000 Split

19:00 - 19:30 Okupljanje o prostorijama tvrtke Locastic​
19:30 - 19:45 Otvaranje predavanja: Toni Miličević (Locastic)​
19:45 - 20:30 Harry Roberts : Why Fast Matters
20:30 - QA, rasprava, networking uz pizzu, tortu i pivo​

Potvrdite svoj dolazak na linku - http://meetu.ps/3cdpSY

Kao i za dosadašnja dva Tinela, uz odlično predavanje možete uživati u delicijama naših sponzora.

Novootvorena pivnica Plava Laguna s Firula će se pobrinuti za pizze, Biberon Cakes je zadužen za deserte, a tokom cijelog eventa možete se okrijepiti Barba pivom iz LAB Split Craft pivovare.